Forestillinger

Celebrate Good Times!I april 2018 feiret vi 10 år med et forrykende jubileumsshow. Det ble god stemning med popmusikk det er trøkk i, spennende koreografi, solister og dansere, lyd og lys, band og blåsere. Courage på sitt beste. Energiske og strålende. Vikardirigent: Janne Kristin Schanke.

Med oss hadde vi Kompservice med blåsere under ledelse av orkesterleder Endre Lorentzen (keyboard), Kjartan Klingen (trommer), Johannes Kuvås (bass), Astrid Rennemo (gitar), Odd Jan Haug (saxofon), Kjersti Johansen (trompet) og Svein Buan (trombone). Lyd og lys: TotalLyd. Lads on the run spilte opp til påfølgende fest.


Repertoar:

Celebration
Happy
Try
Sisters Are Doin'it For Themselves
If I ain't Got You
Grease Medley
Royals
Conga Rythm
Ameno
Wings
Rolling in the Deep
Not Ready to Make Nice
Higher and Higher
Uptown Funk
River Deep, Mountain High
Sisters are doin' it for themselves!I juni 2016 satte vi opp en forestilling med en musikalsk reise i kvinners liv gjennom sangene til kvinnelige artister fra ulike tiår. Vi øsnket å hylle kvinners økende selvstendighet fra prektig husmor med begrensede muligheter til yrkesaktive og selvstendige damer. Det har skjedd mye fra kvinner var mannens eiendom, til at man idag kan bli minister på stortinget. Vi flørtet, gav ettertenksomhet og latter.Vi stod selv for all regi og la lista høyt. Dirigent: Astrid Rabben.

Med oss hadde vi Endre Lorentzen (orkesterleder og keyboard), Kjartan Klingen (trommer), Johannes Kuvås (bass) og Per Christian Jørstad (gitar). Lads on the run spilte opp til påfølgende fest.

Repertoar:

Sisters Are doin' it For Themselves
Sweet Dreams
Voi Voi
Nine To Five
Man! I Feel Like a Woman
If I Ain't Got You
Please Mr.Postman
Fru Johnsen
Both Sides Now
Sussebass
Born This Way
Royals
Boogie Woogie Bugle Boy
Candyman
Jolene
Stop
Baby, I'm in Love medley:
Baby Love
Stop! In the Name Of Love
You Can't Hurry Love


Vårflørt!Våren 2014 presenterte Courage og Klæbu Mannskor et forykende show hvor gammelt møtte ungt - både menneskelig og musikalsk. Men hvordan skulle dette gå? Kunne et dyktig, kraftfullt, men noe ''traust'' mannskor komme til enighet med et ungt, sprudlende og dansende damekor? Kunne kontrastene skape gnister, flørting, - ja til og med kjærlighet? En kjærlighetshistorie utspant seg på scenen. Noen hindringer dukket opp på kjærlighetens vei, men som i et godt eventyr fikk vi en lykkelig slutt. Dirigenter: Astrid Rabben og Sven Arne Sørum.

Vårt eget husband bestod av Knut Inge Solem (kapellmester og keyboard), Kjartan Klingen (trommer), Per Christian Jørstad (gitar) og Astrid Rennemo (bass). Vi fikk også god hjelp med koreografi av Anett Hjelkrem. Lads on the run spilte påå til fest etter forestillingene.

Repertoar Courage:

Respect
All the Single Ladies
Somebody to Love
Sussebass
Chili Con Carne
Stay

Fellesnummer:
Latino Fever
Bruremarsj fra Lødingen
Waka Waka
Africa
Lions Sleep Tonight
Bohemian Rhapsody
Bridge over Trouble Water
Joyful Joyful


Earl Thomas til Klæbu kirke!Courage har vært så heldige å få holde konsert sammen med en av de virkelige store vokalistene innen gospel, spirituals og blues i USA, nemlig Earl Thomas! Han er en stjerne og legende innen bluesverden. Med seg hadde han Dave Fleschner som er hans faste pianist i USA, samt bandet Blue Aspic, et 7-manns stort, fyrrig og hardtslående bluesband fra Fosen-halvøya i Sør-Trøndelag. Konserten i Klæbu kirke var akustisk - helt uten mikrofoner og høytalere. Dette ble en magisk kveld!


Nilsen og Aalberg med Courage!Høsten 2011 hadde vi et samarbeid med de kjente tenorene Leif Terje Nilsen og Daniel Aalberg. Det ble en kveld fylt av en blanding av følsomme numre fremført med store stemmer og allsang hvor stemningen stod i taket. Det ble fremført kjente sanger fra opera, musikaler, pop og rock. Courage bidro med noen sanger fra eget repertoar, i tillegg til at vi koret på en del av sangene til Nilsen og Aalberg. Med pyntede bord med levende lys ble det en riktig stemningsfylt kveld i Klæbuhallen. Tony and the Soranos spilte opp til dans etter konserten. Dirigent: Håkon Grotnes.

Repertoar Courage:

All That Jazz
Grease potpurri
Queen of Soul (Aretha Franklin-medley)
Somebody to Love
Ain't no Mountain High Enough

Vi koret på:
Call Me a dreamer
Simply the Best
Proud Mary
Still havent't Found What I'm Looking For

Glow!Vår andre store forstilling, våren 2011, fikk navnet ''Glow''. Forestillingen inneholdt en blanding av sanger fremført av hele koret eog en del som ble sunget av små vokalgrupper. Det ble feststmning og koret selv gødet på scenen i tråd med navnet på forestillingen. Dirigent: Håkon Grotnes.

Med oss hadde vi 'That-s it!' og Per Olaf Green på piano.

Repertoar:

Queen og Soul
Son of a Preacher Man
Rockin' Robin
California Dreaming
Heal the World
Bleeding Love
9 to 5
Like a Prayer
Glow
Rehab
Mercy
I wanna Be the Only One
Walking in Memphis
I'll be there
Ain't no Mountain
I'll be There for You
Fields of gold
Somebody to LoveGirls just want to have fun!I juni 2009 arrangerte vi vår første store forestilling i Klæbu kulturhus. Navnet på forestillingen passet veldig godt til koret, og repertoaret var satt sammen av sanger vi syntes var gøy å synge. Vi hadde en del koreografi til sangene, og Anne Grete Mordal hjalp oss med regien. Konserten ble en suksess! Vi fikk god musikalsk hjelp av bandet ''That's it! og Per Olaf Green på piano. Dirigent: Espen Selbæk.

Repertoar:

Girls Jut Want to Have Fun
Stand By Me
Candyman
What's Up
Shackles
The Shoop Shoop Song
Mister Sandman
Grease potpurri
It's Raining Men
Proud Mary
We are the Champions
Chiquitita
Be my Baby
Lean on Me
Halleluja